Csajos akciófilmnek is beválik a Tini nindzsa teknőcök – UIP hírek

Megjelent a Tini nindzsa teknőcök első előzetese, meg néhány pletyka a már majdnem kész filmmel kapcsolatban. A Megan Fox-rajongók számára jó hír, hogy a színésznő karaktere, April O’Neal tévériporter jóval nagyobb szerepet kap a mostani filmben, mint a korábbi változatokban bármikor. Még az a feltevés is felmerült, hogy Michael Bay producer így kárpótolja Megant azért, hogy annak idején kirakta a Transformers-sorozatból. Fox karaktere amellett, hogy a nindzsa teknőcökkel is megmérkőzik, alaposan kiveszi részét a rosszak elleni küzdelemből.

Megan Fox Teenage Mutant Ninja Turtles

„April kemény csaj, aki az útjába áll, azt felrúgja, ha nincs más megoldás – mondja Will Arnett, aki April operatőrét alakítja. – Megan egy csomó akciójelenetet saját maga csinált, és látszott rajta, hogy élvezi.”

Megan Fox előléptetése akcióhőssé nem lepi meg azokat – vannak néhány millióan -, akik látták a Call of Duty című lövöldözős játék legutóbbi részének előzetesében harcos amazonként. A színésznő nemrég szülte meg második kisfiát, és a jelekből ítélve nem kizárt, hogy miután visszatér a gyesről, akciófilmek hőseként építi tovább karrierjét.

 

Ezért lett világsztár Schwarzenegger

 

Akcióhős életműdíjat kapott Los Angelesben Arnold Schwarzenegger, aki köszönőbeszédében elárulta, hogyan érte el, hogy osztrák rendőr fiából filmcsillag és kaliforniai kormányzó lehessen.

„A nemet soha nem fogadtam el válasznak. Azt mondták, ne menjek testépítőnek, mert nincs esélyem. Aztán le akartak beszélni a filmezésről. Ócsároltak, hogy túl nagydarab vagyok, meg hogy ilyen névvel és akcentussal kár próbálkozni. Én viszont soha nem hallgattam senkire, csak építettem tovább a karrieremet. Tehát a nemet soha ne fogadják el válasznak. Köszönöm, és visszatérek!”

Az utolsó mondattal Schwarzenegger már arra utalt, hogy ismét Terminátor lesz a sorozat ötödik részében. A Terminator: Genesis című produkció összeköti majd az összes előző film cselekményét az időugrásoknak köszönhetően. A filmet egy újabb trilógia kezdetének szánják, és legutóbb kiszivárgott, hogy a második-harmadik részt folyamatosan forgatják le kilenc hónap alatt.

(Terminator: Genesis – hazai bemutató: 2015. június)

 

Visszatért a horrorhoz A faun labirintusa alkotója

Angliában forgatja új horrorfilmjét Guillermo Del Toro, A faun labirintusa Oscar-jelölt író-rendezője. A mexikói mester klasszikus gótikus horrort ígér, amely alaposan meglepi majd a nézőket.

„Ha mindenáron párhuzamokat akarunk keresni, akkor a Crimson Peak a Ragyogás távoli rokona – mondja Del Toro. – Karaktervezérelt kis mozi, amely nagyon korhatáros, mert tele van vérrel és szexszel. Sokkolóan különbözik mindentől, amit eddig angolul forgattam. Amerikában látványos és fiatal közönségnek szóló filmeket szoktam csinálni, ez viszont kimondottan felnőtteknek való, mert borzasztóan ijesztő. A nézők már csak azért is meg fognak lepődni, mert a történet csöndes románcként indul, aztán bumm, hirtelen egészen más irányt vesz.”

A Crimson Peak főszereplői Jessica Chastain, Charlie Hunnam és Mia Wasikowska.