Martin Scorsese új filmje karácsonykor kerül a mozikba

Karácsonykor kerül a mozikba Martin Scorsese A Wall Street farkasa című új filmje – jelentette a The Hollywood Reporter.

A Paramount Pictures hétfőn döntött a produkció új bemutatási dátumáról. A stúdió eredetileg november 15-én akarta mozikba küldeni a filmet, de annak első változata több mint 180 perces volt, ezért úgy döntöttek, hagynak még időt Scorsesének a vágásra.

Az új változat most 165 perces, amivel már elégedett a Paramount. „Marty (Scorsese) munkája fantasztikus. Tovább dolgozik rajta, de most már hivatalosan is kész lesz karácsonyra” – mondta Brad Grey, a stúdió elnöke.

A filmben Jordan Belfort Wall Street-i bróker és világfi felemelkedését és bukását rajzolta meg az Oscar-díjas Scorsese. A főszerepet Leonardo DiCaprio alakítja, akinek ez az ötödik közös munkája a rendezővel. A további szereposztás is olyan sztárokat vonultat fel, mint Matthew McConaughey, Jean Dujardin vagy Rob Reiner.

A Wall Street farkasának mozis premierje egybeesik Ben Stiller új vígjátéka, a Walter Mitty titkos élete című film, a Keanu Reevesszel forgatott 47 Ronin című akciófilm, a Robert De Niróval és Sylvester Stallonéval készült Grudge Match című bunyós vígjáték és Justin Bieber dokumentumfilmje, a Believe bemutatójával.

A Wall Street farkasát december 26-tól vetítik a magyar filmszínházakban.

 -mti-