A lesifotósok miatt adja el George Clooney comói villáját

George Clooney megválna a Comói-tó partján birtokolt gyönyörű villájától – tudta meg az olasz sajtó, mely szerint az amerikai színész a villát ostromló lesifotósoktól akar menekülni.

Nem tudni, mennyit kér Clooney az általa tíz évvel ezelőtt Laglióban vásárolt 18. századi villáért, mint ahogy az sem ismert, jelentkezett-e már vevő a tó partján álló Villa Oleandráért. Az olasz újságok csak abban biztosak, hogy a színész a lesifotósok miatt akar megválni „szeretett villájától”. Ahogy ugyanis feltűnik észak-olasz birtokán, a paparazzók megszállják a környéket. Reggeltől estig, sőt még éjszaka is készenlétben állnak a villa kapujánál, hátha lencsevégre tudják kapni Clooneyt és a nála tartózkodó hírességeket. Fotósok vannak a tavon is, bérelt hajókról pásztázzák objektívükkel a villát és a kertet. A hírek szerint a színész barátnője, Stacy Kleiber vette rá Clooneyt a villa eladására.

 

 

„Nem hiszem, hogy mi lennénk a felelősök. Clooney közéleti személy, ráadásul újságíró fia, tudja, mivel jár a nyilvános szereplés. Mi csak a munkánkat végezzük, és kizárólag a villa területén kívül fotózunk. Ha túlzásba vinnénk és Clooney elköltözne, mi veszítenénk többet” – mondta Pier Paolo Ferrero, olasz fotóriporter, aki 2004 óta fotózza a Villa Oleandra lakóját.     Ferrero elismerte, két héttel ezelőtt magára haragította a színészt, aki vízzel teli zacskót vágott hozzá.       A lapok szerint Clooney csak a villát hagyná el, de a Comói-tavat nem, a környéken ugyanis további négy ingatlant birtokol.