A szorgos hangya és a testcsere

Itt a heti mozi bemutatók listája. A Marvel megint filmezik, a franciák családi kötelékeket feszegetnek, Ben Kingsley pedig Ryan Reynolds lesz.

MV5BMjI4OTM0NjY2OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzc0NDcyNjE@._V1__SX1218_SY859_

Kis ember, nagy erővel 

A hangya – Már megint ez a Marvel. Ezúttal azonban nincs semmi grandiózus Föld megmentés, nincs szubintelligens robot és űr hadsereg, csak egy kicsi kis Hangya. A képregényes stúdió ugyanis azt a luxust is megengedheti magának, hogy egy szerényebb babérokra törő karaktert is bemutasson, egy élőszereplős moziban. Ajánlom mindenkinek. Mind a két moziban nézhető!

Kritika nyílik ha ide kattintasz! 

Süket fülek, csilingelő hang

A Bélier család – Egy szívhez szóló francia családi történet, ez a Bélier család. Főhősünk Paula, süket-néma szülők gyermeke, aki harmóniában él családjával, csak hát lassan vége az iskolának, és kiderül róla, hogy tehetséges énekes. A lány Párizsban tanulhatna tovább, ám ehhez hátra kellene hagyni a szülőket és a gazdaságot, na meg a piacot, ami a család megélhetését jelenti. Hogy Paula, hogyan dönt, azt az Agora moziban lehet megnézni.

Fiatalító ránckrém

Önkívület – Damien egy kő gazdag, ám már élete végén járó építész. Akinek, most, hogy mindene megvan épp az kezd elfogyni, amit pénzen megvenni nem lehet. Ez pedig nem más, mint az élet. Így hát olyan beavatkozásra szánja el magát, amitől egy új fiatal testben ébredve, ismét kiaknázhatja az élet legszebb pillanatait. Igen ám, csak, hogy nem biztos, hogy az újonnan kapott test, valóban egy előélet nélküli, „üres tartáj”. Emberünknek tehát azt kell kiderítenie, hogy új élete, nem valaki más régi élete-e? A filmben vannak húzónevek, például a főszereplő Ben Kingsley és Ryan Reynolds, ám a rendező az a Tarsem Singh, akinek ennyi idő távlatóból sem tudom megbocsájtani a Hallhatatlanok című bűntettet. Az IMDB-n is csupán egy kicsivel jobb mint a középszerű, 6,5/10-es. Cinema Cityben vetítik.