Christopher Walken énekel és táncol az új Pán Péter musicalfilmben

A készülő musicalről Robert Greenblatt, az NBC Entertainment elnöke beszélt vasárnap Beverly Hillsben, a Tévékritikusok Szövetségének rendezvényén.

CHRISTOPHER-WALKEN

Walkent sokan gondolják drámai színésznek, pedig egész sor zenés filmben játszott az 1981-es a Filléresőtől a 2007-ben bemutatott Hajlakk című produkción keresztül az idei Clint Eastwood rendezte Jersey Boys című alkotásig – emlékeztetett az Entertainment Weekly.

A Pán Péter-musical címszereplőjét még keresik – árulta el Greenblatt hozzátéve, hogy mindenképpen egy színésznőre akarják bízni a szerepet. Kristen Bell volt a favorit, de nem tudja elvállalni elfoglaltságai miatt. Számos más jelölt is felmerült, de szintén egyeztetési nehézségek akadályozzák őket. A forgatás augusztus 5. és december 5. között zajlik majd.

Az NBC-nek tavaly szép sikere volt A muzsika hangja élő televíziós bemutatójával: a háromórás musicalt 18,6 millió néző látta. Azóta a Fox televízió is bejelentette, hogy 2015-ben élő produkciót készítenek a Grease-ből.

 

Az NBC nem először foglalkozik a Pán Péter-történettel. Az eredeti Broadway-produkció, amelyet a tévécsatorna 1955-ben élőben közvetített, 65 milliós közönséget ültetett a képernyők elé. A csatorna 1956-ban és 1960-ban újból műsorra tűzte a darab élő közvetítését.

-mti-