Harrison Ford után Mel Gibson és Antonio Banderas is beállhat A feláldozhatók közé

Sylvester Stallone, az akciósorozat ötletgazdája és fő mozgatórugója szűkszavú Twitter-üzenetekben dobta be a két új nevet. „Mad Max vs. Barney Ross” – írta Gibson egykori alakítására, és arra célozva, hogy az ausztrál színész játszhatná az új részben az általa alakított hős, Ross gonosz ellenfelét. Egy további bejegyzésben Banderas beválogatására utalt: „Antonio B? Meglehet”. 

 

 mel-gibson-antonio-banderas-expendables-3

 

Stallone a múlt héten ugyancsak mikroblogján szellőztette meg, hogy a „lusta és kapzsi” Bruce Willis távozott a sorozatból, és helyét Harrison Ford veszi át.

 

 

A feláldozhatók és annak folytatása 2010, majd 2012 augusztusában került a mozikba, és közel 600 millió millió dolláros jegyeladást produkált világszerte.

 

 

Stallone idén jelentette be, hogy a Millennium Filmsnél készülő harmadik epizódot, amelynek forgatókönyvén ő is dolgozott, az ausztrál Patrick Hughes rendezi. Az első részt Stallone írta és rendezte, a második rendezésére pedig Simon Westet hívták meg.

 

 

A feláldozhatók 3. szereposztása a megszokott sztárparádé: feltűnik majd Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Wesley Snipes és Jackie Chan is. A produkció 2014. augusztus 15-én debütál a mozikban.

-mti-