Andrew Garfield csaló ingatlanbrókernél vállal munkát új filmjében

A csodálatos Pókember főszereplője, Andrew Garfield a független produkcióban készülő 99 Homes című filmben vállalt szerepet: házát elveszítve egy csaló ingatlanbróker mellé szegődik.

andrew-garfield_612x380

 

A filmet az érzékeny társadalmi kérdésekkel foglalkozó Ramin Bahrani írta és rendezi, akinek Man Push Cart című mozija számos nemzetközi filmfesztivál díját elnyerte. Ebben egy pakisztáni rocksztárból utcai árus lesz Manhattanban – idézte fel a The Hollywood Reporter szerdai beszámolója.

A 99 Homes (99 otthon) című drámában Garfield egy házát jelzálogtartozás miatt elvesztő férfit alakít, aki kétségbeesésében annál az ingatlanbrókernél vállal munkát, aki elvette otthonát. Hamarosan maga is kilakoltatóvá válik és belesodródik a kormánypénzeket elsikkasztó bróker piszkos ügyleteibe. Ébredező lelkiismerete azonban egy idő után nem hagyja nyugodni.

A filmet a Treehouse Pictures produkciós cég gyártja, amely Bahrani At Any Price című filmjét is finanszírozta; utóbbiban Dennis Quaid és Zac Efron szerepelt.

Garfield nagy sikert aratott a napokban zárult San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari bemutatón, ahol legújabb munkáját, a 2014 májusában a mozikba kerülő A csodálatos Pókember 2-t reklámozta.

 -mti-