A szellemek legyőzték a rajzfilmhősöket, a Conjuring vezeti a kasszasikerlistát

A The Conjuring című, alacsony költségvetésű film szellemei legyőzték a hét végén a két családi animációs film, a Gru 2 és a Turbó kicsiny hőseit az észak-amerikai mozis toplista élén.

NETFLIX, INC. DREAMWORKS MOVIE STILL

A The Conjuring 41,5 millió dollárt (9,3 milliárd forint) hozott a három nap jegyeladásaiból. A Warner Bros. stúdió filmjében Vera Farmiga és Patrick Wilson egy olyan házaspárt alakít, akik megpróbálják kideríteni, mi áll a Rhode Island-i parasztházukban zajló paranormális jelenségek hátterében.

A Gru 2 című animációs film, a 2010-ben bemutatott alkotás folytatása, amelyben a gonosz Grúnak ismét Steve Carell kölcsönzi hangját. A film két hétig állt a bevételi toplista élén, ezen a hét végén azonban lecsúszott a második helyre 25,1 millió dolláros jegyforgalmazással.

Az Indy 500 gyorsasági versenyen győzni akaró szupergyors csigáról szóló Turbo című animációs film került a kasszasikerlista harmadik helyére 21,5 millió dolláros bevétellel. A DreamWorks Animation készítette filmben a kerti csigának Ryan Reynolds kölcsönzi hangját.

-mti-