John Leguizamo Ridley Scott-tal forgat

Piti drogdílert alakít John Leguizamo Ridley Scott The Counselor című filmjében, amelynek forgatókönyvét Cormac McCarthy, Az út szerzője írta.

A produkcióban, amelynek forgatása szeptemberben kezdődik, Michael Fassbender, Brad Pitt, Penélope Cruz és Cameron Diaz is szerepel.

Leguizamo egyébként éppen a napokban szerződött le a Szemesnek áll a világ (Only Fools and Horses) című brit sorozat amerikai változatának bevezető epizódjára. Az ABC televízió által tervezett sorozatot felvezető tévéfilm előtt azonban Scott thrillere mellett még a Ha/Ver című képregényfilm folytatásában is játszik – értesült a Deadline hollywoodi hírportál (www.deadline.com/hollywood/).

A Kolumbiából származó, 48 esztendős filmsztárt tavaly A szingli fejvadász című vígjátékban és Az igazság ára című drámában láthatták a magyar mozinézők. Az elmúlt két évtizedben zenés filmekben (Moulin Rouge), akciófilmekben (A 13-as rendőrőrs), drámákban (Szerelem kolera idején) és animációs filmekben (Jégkorszak-sorozat) is bizonyította tehetségét.