Emma Watson rózsaszín kutyája

Emma Watson után akkor is megfordulnak az utcán, ha egyedül indul sétálni, mostanában azonban különleges okot is ad a Harry Potter-filmeposz sztárja London népének a kitüntetett figyelemre: póráza végén egy rózsaszín öleb szaladgál.

 

A brit színésznőt, aki Hermione Grangert alakította a varázslótanoda hallgatóinak kalandjait megörökítő sorozatban, a kelet-londoni Bethnal Green városrészben kapták lencsevégre, amint színpompásra dauerolt kiskutyáját, Darcyt sétáltatta.

A Mail on Sunday című vasárnapi tömeglap fotókkal illusztrált beszámolója szerint Darcyt a Groom Dog City nevű szalon részesítette a különleges kezelésben.

A kutyacsinosításra szakosodott vállalkozás vezetője, Stuart Simons elmondta a lapnak, hogy Emma Watson már kétszer is betért hozzájuk kiskutyáját rózsaszínesítendő. Simons biztosította az olvasókat arról, hogy teljesen ártalmatlan, növényi alapanyagú festéket használ.

Korántsem a színésznő az egyetlen, aki kedveli a különleges színekben tündöklő ölebeket; a szalon egy másik ügyfele például kékre festeti kedvencét.

A brit lap ugyanakkor megszólaltatott egy állatorvost is, aki határozottan elítélte az eljárást, mondván: a kutya nem játékszer, hanem élőlény, és ha szőrébe bármilyen vegyszer beivódik, az gondokat okozhat az állat számára.