Decemberben jön a Gépfegyveres prédikátor

Megkaptuk a Fórum Film-től az általuk forgalmazott filmek decemberi bemutatóinak listáját. Nem fogunk unatkozni, na.

 

December 1. – The Double (nincs még magyar címe)

(r: Michael Brandt, fsz: Martin Sheen, Richard Gere, Topher Grace, Stephen Moyer és Stana Katic)

A visszavonult CIA ügynök egy fiatal FBI ügynökkel együtt nyomoz egy szenátor rejtélyes halála után. A nyomok minden jel szerint egy orosz bérgyilkoshoz vezetnek.

December 15. – S.O.S. Love! – Az egymillió dolláros megbízás

(r: Sas Tamás, fsz: Daryl Hannah, Billy Zane, Hujber Ferenc, Árpa Attila, Kovács Patrícia, Hevér Gábor, Szinetár Dóra, CJ Thomason és Christine Kelly) 

„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! S.O.S Love!” Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mély vízbe csöppennek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására.

December 22. – Fifti-fifti (50/50)

(r: Jonathan Levine, fsz: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard és Anjelica Huston)

Adam (Joseph-Gordon-Lewitt) 27 éves, egy rádiónál dolgozik, és bár barátnőjével vannak néha gondok, alapvetően elégedett az átlagos életével. Egészen addig a pillanatig, amíg egy rutin orvosi ellenőrzés során kiderül, rákbeteg.

December 29. – Gépfegyveres prédikátor (Machine Gun Preacher)

(r: Marc Forster, fsz: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Kathy Baker, Michael Shannon, Madeline Carroll)

A Gépfegyveres prédikátor Sam Childers, az egykori drogdíler történetéről szól, aki fantasztikus változáson esik át, és több száz elrabolt, árva gyermek megmentőjévé válik a polgárháború sújtotta Szudánban. A film a Golden Globe-jelölt Marc Forster (Szörnyek keringője, Papírsárkányok) erőszakról és a megváltásról szóló, megható története alapján készült.