Zsír a zsíros gázsiért

Vannak olyan szerepek amikhez elengedhetetlen egy kis súly leadás, vagy felszedés. A színészek sokszor emberfeletti energiát ölnek abba, hogy kilóktól szabaduljanak meg, vagy éppen, szedjenek fel. Alább összeszedtem a legextrémebb átalakulásokat.

 George Clooney


Mindannyiunk kedvenc Ross dokija a Szirána című film kedvéért hízott 14 kilót egy hónap alatt. Clooney az eredmény elérése érdekében tésztát evett. Sokat és sokáig egy nap.

Christian Bale

 

Kétségkívül Bale az aki nem csinál nagy ügyet sem a fogyásból, sem a hízásból. A gépész című film kedvéért 45 kilót adott le, majd a jött a Batman: Kezdődik és 100 kilósra hízott vissza. Előbbit 4 hónap alatt, utóbbit 5 hónap alatt követte el.

 Vincent D’Onofrio

 

D’Onofrio 32 kilót hízott a Kubrik-féle Acéllövedék miatt. Így végül a csodás 127 kilót nyomta a mérlegre állva.

 Jared Leto

John Lenon gyilkosának, Mark David Chapman-nek a bőrébe bújt Leto a Chapter 27 című filmben. Így pedig elkerülhetetlen volt, hogy a színész 30 kilót felszedjen. Áldozat ide vagy oda, a film végül nagyot hasalt a jegykasszáknál.

Russel Crowe

 

Ridley Scott Hazugságok hálójában című filmjének CIA ügynökét játszotta el Crowe, 29 kilós túlsúllyal.

Robert De Niro

 

27 kiló a Dühöngő bika szerepéért nem is tűnik olyan lehetetlen vállalkozásnak. De ha még annak is tűnne. Egy Oscar díj csak kárpótol.

Ryan Gosling

 

Van akinek szerepet hoz, van akinek visz a hízás. Gosling 27 kilót szedett fel a Komfortos mennyország főszerepének kedvéért. Gosling ugyanis úgy vélekedett, hogy a szerep igenis megköveteli tőle a plusz kilókat. A producerek azonban nem így gondolták, így pillanatok alatt lecserélték Mark Wahlbergre.

Rob McElhenney

A Felhőtlen Philadelphia sorozat Mac-je 24 kilót szed fel minden egyes forgatási ciklus előtt. A napi 5000 kalóriás „diétáját” pedig mi mással fedezné mint Big Mac-ek tömkelegével.

Benicio Del Toro

 

Del Toro a 18-as szám bűvöletében él. A Che forgatására ugyanis pont ennyitől szabadult meg, de a Félelem és Reszketés Las Vegasban ügyvédjének megformálásához pedig pont ennyit szedett fel versenysúlyához. A hízáshoz egyébként Ben a fánkra esküszik.

Charlize Theron

Amikor Theron A rém című filmjét bemutatták, mindneki azon hüledezett, hogy hogyan lehet, egy ilyen szép teremtésből egy ilyen csúfot maszkírozni. Azt meg talán észre sem vettük, hogy Theron kisasszony 14 kilót hízott is a szerephez.

Renee Zellweger

 

A kedvenc vodka ivó, singlim Bridget Jones nem lenne az aki, ha nem lennének rajta kis szerelem fogódzkók. Zellweger ehhez 13 kilót hízott. Mindkét alkalommal.

Santiago Segura

Végül pedig a gusztustalan madridi rendőr, Torrente. A már 3 folytatást megélt nyomozó szerepének a kedvéért Santiago Segura 30 kilót sem rest felszedni.