Morgan Freeman a szabadszájú játékmackó ügyvédjét alakítja a Ted 2-ben

Morgan Freeman szerepet kapott a Ted 2 című vígjátékban: ő alakítja majd a szabadszájú játékmackó ügyvédjét. morgan-freeman.jpg-618x400

A Mark Wahlberg főszereplésével készülő produkció munkálatai jelenleg Bostonban folynak – értesült a The Wrap filmes portál.

A folytatásban az eredeti film legtöbb szereplője visszatér. Az új epizódot ismét Seth MacFarlane rendezi, valamint továbbra is ő adja a hangját Tednek, az életre kelt mackónak.

A két éve bemutatott Ted óriási siker volt, észak-amerikai jegybevétele elérte a 218 millió dollárt.

Freeman, akinek Delfines kaland 2. című filmjét szeptember 25-től játsszák a magyar mozik, executive producerként jegyzi a CBS televízió hamarosan képernyőre kerülő Madam Secretary című sorozatának bevezető epizódját, amely Tea Leoni főszereplésével készül.

MacFarlane-t érzékenyen érintette, hogy Hogyan rohanj a veszTEDbe? című filmje nyáron elhasalt a mozikban, ráadásul júliusban egy szerzői jogi keresetet is benyújtottak ellene, azzal vádolva őt, hogy egy pár évvel ezelőtti websorozat, az Acting School Academy forgatókönyvéből vette a vulgáris, iszákos és dohányos játékmedve alapötletét.

Ted a tervek szerint jövő nyáron tér vissza a mozikba az új kalandokkal. A folytatás forgatókönyvét MacFarlane együtt jegyzi Alex Sulkinnel és Wellesley Wilddal.

 -mti-