Eltűnt Cameron Diaz szexvideója

A mozikban tessék keresni. Csak úgy mint a kartonfejű Franket és az Országúti bosszút. Mozi bemutatók a viharos időben.

Cameron-Diaz-Screencaps-from-Red-Band-Trailer-of-Sex-Tape-06-1200x900

Úgy néz ki, hogy a hétre leginkább csak esőt kapunk, ám a szombathelyi mozikban nem lesz ennyire egyhangú a kínálat. Jön egy a közönség körében mindig népszerű vígjáték, érkezik egy film egy különc fazonról és még egy kis ratatára jut idő.

 

Színház Pornófilm az élet

Szexvideó – A vígjáték mindig is kap közönséget. Legyen szó altesti-, vagy kifinomult poénokról, családi-, vagy 18+ – os szórakozásról a vígjátékot szeretjük. Az Amerikai Pite óta pedig azt is tudjuk, hogy a merőben szexcentrikus sztorival vegyített kacagó kirándulás a szinte legtutibb. Pontosan ennek a mezsgyéjén halad a Szexvideó, amiben Cameron Diaz és Jason Segel kapcsolatuk felfrissítésének érdekében amatőr pornót forgatnak. De mi van akkor, ha a film rossz kezekbe kerül. Vagyis, ha a privát szórakozásnak szánt kis mozi kikerül a netre? Hát pánik, bonyodalom és kétségbe esett próbálkozás arra, hogy mozgóképes vágyfokozó visszamásszon a palackba. Cameron Diaz a Keres a nőt óta a vígjátékok Femme Fatalja, Jason Seegel az Így jártam anyátokkal futott be igazán, mint vígjáték karakter, a film rendezője Jaken Kasdan, hát ő meg megcsinálta a Rossz tanárt. Ez a film is nagyjából annak a színvonalán mozog. Az IMDB sem bánt kesztyűs kézzel az alkotással, 5,1/10 –es indexen áll jelenleg a film. Csak ha nincsenek magas elvárások, akkor tudjuk ajánlani.

 

Bábu vagy

Frank – Egy félig meddig igaz történetbázissal bíró filmről van szó. A sztori egy brit zenészcsapatról a The Soronprfbs-ról szól, akinek frontembere Frank egy olyan különc művész, aki életét egy papírmasé fejet viselve éli. Úgy nagyjából ennyi a hasonlóság Chris Sievey-val, egy valóban élt angol zenésszel és komikussal, aki a filmben látható fejhez hasonlót viselt, amikor életre keltette a színpadon alteregóját Frank Sidebottomot. A mi filmünk rövid története annyi, hogy az élet nem túl egyszerű ha zenész, különc és ráadásul még kartonfejben él is vagy. A Frank kritikái egyébként pazarok, aki vevő a kissé szokatlanra az menjen a Savaria moziba.

 

Lopótök

Országúti bosszú – Az ausztrál filmgyártás egyik feljövőben lévő iparosa, David Michőd. 4 évvel ezelőtt neki köszönhettük az Animal Kingdom című mozit, most pedig egy hasonlóan az alvilághoz, az illegális világ pereméhez kapcsolódó mozit kapunk tőle. Ahol ismét emberi sorsok kerülnek a középpontba, leginkább a bosszútól hajtott főhős mozgatta szálak köré. A film rövid tanulsága, hogy ne lopj autót ex-katonától, akinél nem is az érték, hanem az elv a lényeg.