Han Solo és Boba Fett is saját filmet kap

Yoda külön történetét azonban kidobták, helyette animációs sorozatot kap a jedi mester.

 file_204525_0_Han_Solo_Boba_Fett

Mióta Lucas eladta a Star Warst tokkal vonóval a Disneynek, azóta egyre-másra jönnek ki az információs morzsák a saga folytatását illetően. Azt már tudjuk, hogy 2015-ben jön az Episode VII. és azt is régóta készpénznek vehetjük, hogy összesen 6 film van tervben. Három a történet folytatását hozza majd, míg másik három a Star Wars univerzum különböző karaktereinek önálló filmjét takarja.

Úgy néz ki, a hosszas listából két karakter már biztos, hogy külön filmet kap. Han Solo és Chewbacca valamint Boba Fett is önálló filmet kap. A Millenium Falcon pilótái eredettörténetben szerepelhetnek, így megtudjuk majd Han és Chewy miként kötött örök barátságot és hogyan került hozzájuk az űrhajó Lendotól.

Boba Fett önálló filmjét már évtizedek óta követeik a rajongók, így szinte magától érthetődő volt, hogy a Mandalori harcos is külön filmben villoghat a Slave I-el. Az azonban még nem derült ki, hogy a fiatal Fett kalandjait láthatjuk majd vagy a Sarlac veremből kiszabadulva veszik fel ismét a történet folyamát.

A pakliban egyébként Yoda is benne volt, mint potenciális külön film főszereplő, a Disney azonban eldobta az ötletet mivel a bölcs jedi mester hamarosan animációs sorozatot kap.

A tervek szerint Han Solo filmjét 2016-ban, Boba Fett moziját pedig 2018-ban mutatják be a mozik.