Angelina Jolie négyéves kislánya is jól keres már Hollywoodban

Heti háromezer dollárt keres Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya, aki a Maleficent című hollywoodi filmben szerepel.

A Csipkerózsika gonosz tündéréről szóló mesefilm jövőre kerül a mozikba. A hercegnő szemére álmot bocsátó sértett tündért maga Angelina Jolie alakítja.
A kis Auróra hercegnőt alakító Vivienne Jolie-Pitt mellett, aki hetente háromezer dollárért dolgozik a produkcióban, a hatgyerekes sztárpár további csemetéi, Pax és Zhara is erősítik a családi szereposztást.
A produkció rendezője Robert Stromberg, akit leginkább A Karib-tenger kalózai: A világ végén című kalandfilm látványeffektusainak mestereként ismer a világ.

A The Daily Telegraph interneten megosztott értesülése szerint közben a „Brangelina klán” – ahogy a sztárpárt és gyermekeit emlegetik – már lassan csomagol, hogy egy időre Ausztráliába költözzön. Ha az ausztrál kormány megállapodásra jut a Disney stúdióval, akkor David Fincher ott forgatja le a földrész történetének legnagyobb költségvetésű filmjét, az 1954-es Nemo kapitány újabb feldolgozását. Az eredeti produkcióban Jules Verne regényének hősét Kirk Douglas játszotta: ez a szerep vár most Pittre.

-mti-