Danny Boyle nem akar Bond-filmet forgatni

Danny Boyle kizárta, hogy valaha Bond-film forgatására adná a fejét: az Oscar-díjas brit rendező szerint nem neki valók a csillagászati költségvetésű produkciók.

Boyle neve a nyári olimpia nyitó ünnepségén nagy sikert aratott Bond-jelenet miatt került kapcsolatba a 007-es filmekkel. A ceremónián ugyanis az ügyeletes Bond-színész, Daniel Craig magát a királynőt kísérte helikopterrel a londoni stadionba.

A BBC Radio 4 csatornája abból az alkalomból faggatta a rendezőt terveiről, hogy kedden avatták fel a rádió Boyle tervezte új neon feliratát, amely ezentúl a brit műsorszolgáltató salfordi épületkomplexumának (MediaCityUK) tetejéről világít. Boyle az olimpiai megnyitó Isles of Wonder címéből a Wonder (csoda) szót választotta feliratnak.

A rendező elárulta, hogy a Leonardo DiCaprióval forgatott, A part című nagy költségvetésű filmmel éppen eleget tapasztalt a hollywoodi nagyságrendű produkciókból, és úgy érzi, az nem az ő világa. “Bizonyos emberek képesek ezt kezelni, és szeretem is nézni a filmjeiket, de én sokkal jobb vagyok a kisebb költségvetésű filmekkel, és ameddig lehet, olyanokat akarok készíteni” – idézte a filmest kedden a BBC online hírszolgáltató.

Boyle, aki a Gettómilliomos című filmjéért kapott Oscar-díjat, jelenleg a Trance című thrilleren dolgozik, amely James McAvoy főszereplésével tavasszal kerülhet a mozikba.

-mti-

4 responses to “Danny Boyle nem akar Bond-filmet forgatni

 1. Elég szomorú, hogy ez a cikk tokkal-vonóval a sg.hu-s cikke copy-paste-je. Szó szerint ugyanaz az egész, ha már a kedves cikk író ír, legalább a saját szavaival írjon, mert ez így ritka szánalmas. Még a hibát is átvette, az állítólagos ,,Leonardo DiCaprio-s A sziget” című filmről, kár, hogy annak A part volt a címe, de mindegy…szánalom.

  • Ezt a cikket az mti, a Magyar Távirati Iroda adta ki. A cikk végén, a jobb alsó sarokban ott is van az mti megjelölés. Így nem az említett oldalról van átvéve, hanem a szabályokat betartva, az mti forrást megjelölve lett közzétéve. Esetleg az fordulhatott elő, hogy az említett portálnál nem jelöltél meg az mti-t,így szült végül félreértést.
   Az említett hibát pedig javítottam. Úgy látszik az mti sem tévedhetetlen:)
   Tisztelettel: Farkas Balázs, szerkesztő

 2. Elnézést kérek ebben az esetben, nem láttam a jelölést, így már természetesen rendben van a dolog. Nem akartam rosszindulatú lenni, de ami nekem elsőre lejött, eléggé felbosszantott, nem tudtam, mi van a háttérben.

  Tisztelettel,
  Szénási Kristóf

  • Semmi probléma. Aki nincs benne nap, mint nap a honlaptartalom szerkesztésben, vagy a hírgyártásban nem biztos, hogy tudja, mit szabad és mit nem. Minden esetre örülök, hogy idetévedtél és remélem látogatásod rendszeresé válik.

   Farkas Balázs