3D-és dokumentumfilmet készít a Mekitől beteggé lett rendező

Háromdimenziós dokumentumfilmet rendez a One Direction brit sztárbandáról Morgan Spurlock, a Super Size Me című Oscar-jelölt produkció alkotója.

 

A film a közelmúltban Katy Perryről és Justin Bieberről készült produkciókhoz hasonlóan tárgyalja majd a brit banda kulisszák mögötti életét – ismertette szerdán a BBC online hírszolgáltató.

A film a Sony Pictures produkciójában készül, premierjét 2013 augusztusára tűzték ki.

Az utóbbi időkben a popsztárokról született dokumentumfilmek igencsak gyümölcsöző vállalkozásoknak bizonyultak: Bieber 2011-es filmje 73 millió dolláros jegybevételt könyvelhetett el az észak-amerikai mozikban, a Part of Me című Katy Perry-fim pedig 25 millió dollárt hozott Amerikában.

A One Direction az Egyesült Államokban is a sikeres csapatok közé tartozik. Live While We’re Young című számuk rekordsebességgel fogyott a tengerentúlon, annak ellenére, hogy nem amerikai előadók. Mostanában jelentkeztek második lemezükkel, a várakozások szerint a Take Me Home is a toplista csúcsára kerül majd.

A Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson alkotta banda 2010-ben harmadik lett a brit X Faktor tehetségkutató műsorban.

 -mti-