A Bosszúállók a legkelendőbb Halloween-i maskarák

Az amerikai gyerekek körében Thor a legnépszerűbb alak idén, a lányoknál pedig a Macskanő kosztümje hódít.

 

A filmes sikerek mindig nagy hatással vannak az adott év Halloween-i jelmezeire az Amerikai Egyesült Államokban. A tengerentúli ünnep lényege, hogy október 31-én este a gyerkőcök különböző jelmezekbe bújva cukorért és csokiért puncsolva keresik fel a környékbeli házakat.

Idén pedig a két nyári, filmes nagy durranás a Bosszúállók és a Batman szolgáltatja a sláger maskarákat. A fiúknál abszolút favorit Thor, őt követi a Bosszúállók másik három alakja Amerikai kapitány, Vasember és Hulk. (Bár az igazat megvallva ez utóbbinál a minimális a kosztüm költség. Hiszen pár liter zöld testfesték kell csupán és egy szakadt nadrág.) A felmérés szerint Batman a Halloween-i népszerűségben ugyan nem éri fel a Marvel szuperhősöket, de így is előkelő helyen tanyázik. Bane maszkja pedig még szintén kelendő.

A lányoknál is dominálnak a filmes hősök. Náluk a Macskanő maskarája az idei abszolút favorit. Őt követi a Bosszúállók Fekete özvegye, majd pedig az Éhezők viadalának főszereplője, Katniss Everdeen – áll a Cinemablend.com filmes portál felmérésében.