Borítómustra: Gengszterkorzó második évad

A Boardwalk Empire – Gengszterkorzó második évada 2012. szeptember 5-én jelenik meg DVD-n a ProVideo forgalmazásában. Az ötlemezes kiadvány a második évad valamennyi epizódját tartalmazza, összesen 595 perc terjedelemben, méghozzá eredeti (1.78:1) képarány, DD2.0-ás magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében. Az HBO-tól szokott módon a korongok tömve lesznek extrákkal, ezeket viszont csak eredeti nyelven abszolválhatjuk:

Karakterakták

Ismerd meg a második évad meghatározó szereplőit – a gengszterektől és szeszcsempészektől kezdve a politikusokig és prohibicionistákig – ezzel az átfogó szereplőkalauzzal.

 

Vissza a korzóra

Idézd fel a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó első évadát a sorozat kitalálójával/producerével, Terence Winterrel ebben a 15 perces összefoglalóban.

A pénz évtizede

Fedezd fel az 1920-as évek örökségét, és ismerkedj meg azokkal a stílusokkal és trendekkel, amelyek „fergetegessé” tették az évtizedet.

 

A korzó újdonságai

Bill Groon látványtervező és a sorozat kitalálója/producere, Terence Winter a második évad új díszleteiről mesélnek.

 

Új szereplők

Ismerkedj meg a második évad két új meghatározó karakterével, Owen Sleaterrel és Manny Horvitzcal.

 

A második évad ajánlója

Írta a sorozat kitalálója/producere, Terence Winter.

 

Audiokommentárok
Hat audiokommentár a szereplőkkel és készítőkkel, köztük Terence Winterrel, Steve Buscemivel, Jack Hustonnal, Michael Kenneth Williamsszel és másokkal.

(via DVDextra)