Bud Spencer és Terence Hill rajongói fesztivál Gárdonyban

Az “ütős páros”, Bud Spencer és Terence Hill rajongói találkoznak a hétvégén Gárdonyban.

 

Bálint György, a programsorozat szervezője elmondta, a péntektől vasárnap délutánig tartó országos fesztivál különleges programjaként, a nyitónap estéjén levetítik az Egy óra Bud Spencerrel című, az idén készült, nagykereskedelmi forgalomba nem kerülő riportfilmet.

http://www.youtube.com/watch?v=o6dv1cAaQXA

A háromnapos rendezvény keretében a legváltozatosabb, tréfás programokon próbálhatják ki magukat a résztvevők. Bekapcsolódhatnak a szkanderversenybe, összemérhetik erejüket a banánemelésben és a barátnő- arrébbrakó versenyben, vetélkedhetnek abban, hogy adott idő alatt ki tud több banánt megenni, illetve sört és virslit elfogyasztani, s a legrövidebb idő alatt a legkevesebbet hibázva békatalpakon átkelni a vízi és szárazföldi akadályokon.

Lesz szinkron- és hasonmás verseny, és nem marad el a páros kedvenc ételének, a hagymás babnak a főzése, kóstolása sem. A nem éppen fogyókúrás eledelt három méter átmérőjű óriásserpenyőben, az eredeti recept szerint készítik el a fesztivál szakácsai szombaton délután.

Az aznapi programot a Spencer Hill Magic Band koncertje zárja. 

A Bud Spencer és Terence Hill rajongói fesztivált ezúttal hatodik alkalommal rendezik meg a Velencei-tó öko-strandján, a Sport Beachen. A rendezvénynek eddig minden évben nagy sikere volt, az érdekes programok az ország minden részéből vonzzák a legyőzhetetlen páros és filmjeik rajongóit.

Hozzászólások lezárva.