A Fekete Párduc lesz a következő megfilmesített Marvel hős!?

Egyes amerikai filmes site-ok már biztosra veszik, hogy bővül a Marvel filmes család, méghozzá az első fekete bőrű szuperhőssel, a Fekete Párduccal. A feltevés egyik része a korábbi Marvel filmekben elrejtett utalások, de másik oldaláról Stúdió közeli forrásokra is hagyatkoztak.

A Fekete Párducot 1966-ban Stan Lee és Jack Kirby találta ki. A Párduc civilben T’Challa nevet viseli és az Afrikában található Wakanda királya és gyors reflexeit valamit gigantikus erejét vibraniumból (ugyan ebből a fémből készült Amerika Kapitány pajzsa) készül karmok fejelik meg.

T’Challa az afrikai királyság, Wakanda trónját apjától, T’Chaka királytól örökölte, aki maga is viselte a Fekete Párduc álarcát. Királyként T’Challa az Egyesült Államokba ment tanulni, hogy az ott szerzett tapasztalatokkal később országát gazdagíthassa. Hogy saját magának bizonyíthassa rátermettségét, mint népe védelmezője, megtámadta és egyenként le is győzte a Fantasztikus Négyes tagjait. Később T’Challa megbecsült tagja lett a Bosszú Angyalainak, majd később magának a Fantasztikus Négyesnek is. 

Hát kíváncsian várom, hogy mennyire nyúltak mellé a hírrel az amerikai kollégák.