Folytatás készül a Bosszúállókhoz

Jön a második rész a hét végén minden idők legnagyobb észak-amerikai premierbevételét elkönyvelő Bosszúállók című képregényfilmhez – jelentette be kedden Robert Iger, a Disney filmstúdió főnöke.


A Bosszúállók 2. a már korábban beharangozott Vasember, Thor és Amerika kapitány folytatásai után kerülhet a mozikba – idézte a The Hollywood Reporter online kiadása a stúdiófőnököt.


A Vasember harmadik részének bemutatóját és a Thor második részét már 2013-ban láthatja a közönség, az Amerika kapitány: Az első bosszúálló új epizódja pedig 2014-re készül el. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a Bosszúállók folytatása pontosan mikorra várható.


Iger a Disney első negyedévi eredményeit tárgyaló telefonkonferenciáján közölte, hogy a Bosszúállókra az észak-amerikai premierhétvégén 207,1 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, a világszerte megkezdett forgalmazással együtt pedig a film globális bevétele már meghaladta a 702 millió dollárt.


A nagy sikerre való tekintettel a Disney filmes témaparkjaiban már nekiláttak a Bosszúállókkal kapcsolatos látványosságok megépítésének – írta a THR.com.

A Bosszúállók a Marvel képregényhőseit – köztük a Vasembert, Amerika kapitányt, a Fekete Özvegyet, Sólyomszemet, Thort és Hulkot – toborozza össze a világ megmentésére.

 

A Bosszúállók egyébként nem csak a jegypénztáraknál szerepelt kiemelkedően, az imdb TOP 250-es listáján, (amely a valaha megjelent összes film örökranglistája) már az előkelő 25. helyen tanyázik.

Hozzászólások lezárva.