Bemutatták az új Batman-film nyers változatát

A Warner Bros filmstúdió főnökeinek rendezett vetítésen Christopher Nolan bemutatta harmadik Batman-filmje nyers változatát – értesült a The Hollywood Reporter című szórakoztatóipari szaklap.

A sötét lovag: Felemelkedés című produkció vetítésén Jeff Robinov, a stúdió filmes főnöke és Greg Silverman produkciós elnök vett részt. A THR.com beszámolója szerint Nolan a több hónapig forgatott és frissen megvágott film első változatát mutatta be.

A premier július 20-án lesz, tehát a rendezőnek még bőven van ideje elvégezni a végső simításokat a szuperhős legújabb kalandján.

A 2008-ban bemutatott, egymilliárd dolláros mozibevételt hozó A sötét lovag folytatását Nolan Los Angelesen kívül számos helyszínen, köztük New Yorkban, New Jerseyben, Pittsburgh-ben, valamint Indiában és Angliában vette fel.

Az új Batman-sztoriban a nézők viszontláthatják a korábbi epizód szereplőit: Christian Bale-t, Morgan Freemant és Gary Oldmant. A szereposztáshoz közben olyan sztárok csatlakoztak, mint Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy és Marion Cotillard.