Háromdimenziós változatban tér vissza a Nyócker

Az eredeti animációs film 2004-es bemutatója után nyolc évvel háromdimenziós változatban láthatja újra a közönség áprilistól a Nyócker című nagy sikerű alkotást, ezúttal Nyócker 8D címmel.

A kultikus film teljesen újravágva, rövidebb változatban, de vadonatúj jelenetekkel mutatkozik be újra a magyar mozikban április 5-én.

A Nyócker forgatókönyvét Novák Erik eredeti ötlete nyomán, Novák Erik és Gauder Áron történetéből Nagy Viktor, Orsós László Jakab és Damage írta. A filmet Gauder Áron rendezte, a kreatív producer Novák Erik, zenéjét Hammer Zsolt, Jávorka Ádám, László Viktor, Hunyadi Alex és Spacecafe szerezte. A zenei betéteket LL Junior, a Ludditák, a Modul & Dermot, Ogly-G., CopyCon, Ganxsta Zolee, a Balkán Fanatik, a Spacecafe és a Kamikaze adja elő.

A film szereplői L.L. Junior, Szabó Győző, Gryllus Dorka, Fullajtár Andrea, Gesztesi Károly, Pindroch Csaba, Badár Sándor, Szacsvay László és Ganxta Zolee hangján szólalnak meg. Néhány közreműködő az arcvonásait is kölcsönözte a karakterének.

Az elmúlt „nyóc évben” felnőtt egy újabb generáció, amely már másképp látja a világot. Ezért 2012-ben az alkotók visszatérnek hajdani piroslámpás kerületükbe, de immár 3D-ben behúzva a nézőt a történet terébe – fogalmaztak közleményükben a produkció képviselői.

A sokak által magyar South Parknak nevezett film a Lakatos és Csorba Kft. forgalmazásában kerül a mozikba.