Bár a küldetés lehetetlen, Tom Cruise megoldja

Jön az új Mission:Impossible film. Valamint furcsa szerelmes fiatalok és egy átműtött arcú koncentrációs táborlakó. Mozibemutatók a hétre.

MV5BMTYwNTgyOTEyNl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDE4ODEzNjE@._V1__SX1218_SY859_

Megint lehetetlen a küldetés 

Mission: Impossible – Titkos nemzet – Tovább pörög a Mission: Impossible biznisz. A filmet még jóformán be sem mutatták, de Tom Cruise már lenyilatkozta, hogy ő bizony készen áll a folytatásra, sőt, már megvannak az ötletei a következő filmre, így akár jövőre jöhetne is a forgatás, aztán a folytatás. Hogy mennyire vevők az emberek továbbra is a gumimaszkokra és a kütyükre, azt jól mutatja, hogy a prognózis és a nyitóhétvége alapján 700 millió dolláros bevételről beszélnek a film kapcsán, ami azért nem rossz zsebpénz. Mától pedig mindkét szombathelyi moziban nézhető a film. A sztori pedig röviden annyi, hogy…na de kit is érdekel ez? A lényeg, hogy Tom Cruise ismét akcióban van és mi ezt imádjuk!

Romantikus nyomozás

Papírvárosok – Nagyon sokan szerették a Csillagainkban a hiba című filmet. A film forgatókönyv írói Scott Neustadter és Michael H. Weber most egy újabb történettel rukkoltak elő. A film ismét két fiatalról szól egy a szomszédlányba szerelmes fiúról és hát persze a szomszédlányról. Akik egy éjszaka alatt nem csak mások életét forgatják fel fenekestül, de a sajátjukat is megváltoztatják. Bevallom én a trailertől libabőrős lettem, szóval engem megvett kilóra. Savaria moziban lehet nézni a Papírvárosokat.

Önmagunk keresése 

Phoenix bár – Milyen az, amikor az identitásunkról minden lehetséges módon megfosztatunk? A Phoenix bár ezt a kérdést feszegeti, méghozzá kegyetlenül. Főszereplőnk Nelly Lenz a második világháborútól feldúlt Berlinbe érkezik, méghozzá egy koncentrációs táborból. Egy arclövés utáni helyreállító műtét miatt pedig eltorzultak a vonásai is.  Így próbálja meg felkutatni férjét, aki előtt jó ideig titok marad valós kiléte. Agóra mozi tűzte műsorára a filmet.