Kockahasakban nem lesz hiány a heti filmtermésben

MV5BMTc4MjY4MjExMl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTMzOTUwNjE@._V1__SX1218_SY859_

Arnold ismét visszatér, Channing Tatum vetkőzik, a meleg férfiak pedig a diktatúrában elég rosszul járnak.

Nincs vég(z)e(t)

Terminator: Genisys – Hát most kinek is kell bemutatni a James Cameron által megalapozott filmtörténeti remekeket és az azt követő másik két halovány részt, amik eddig kitették a Terminator franchiset? Gyanítom senkinek. Nem is véletlen, hogy annyi év huza-vona után most ismét folytatják a sorozatot, hiszen ott a márka, a név, meg Arnold. Amik garantálják, hogy a filmre megannyi néző fog jegyet váltani. Arról nem is beszélve, hogy egy újabb időspirál okán, most újra az első film kultikus jeleneteiben találjuk magunkat, egy kicsit másképp. Szóval van ebben a filmben spiritusz,bár úgy nagyjából a közepéig tart csak ki, aztán lassan kifúj, mint vásáros lufiból a hélium. Azért persze ez lesz az a film, amit úgyis meg fog nézni mindenki. Nézhető is, mind a két szombathelyi moziban. Hasta la vista, baby!

Szűrt narancs, kefir, edzés

Magic Mike XXL – Visszatért a kockahasú nagy csapat, Channing Tatummal az élen. A 2012-es nagy dobás után (Aminek az ötletét egyébként szegény Koltai Róberttől nyúltak le. Legalábbis Robi bácsi állítása szerint. Mu-ha-ha) most újra itt vannak a kigyúrt sztripper fiúk. Akiktől minden nő elalél. Gregory Jacobs rendező és Tatum, aki nem csak főszereplője de forgatókönyvírója is a filmnek, remekül ráérzett, hogy mivel lehet kiszolgálni a csajokat. Kell, hozzá zene, kigyúrt pasi hadsereg és tánc. A második lövésnél egy picit fokozzák a tempót, meg a növelik a pasi faktort is. A Tatum csapatnak most egy versenyen kell megállnia a helyét. Hát, hajrá srácok! Az XXL-es pasik a Cinema Cityben csíphetőek el.

Kemény idők

Meleg férfiak hideg diktatúrák – Takács Mária dokumentumfilmje egy eddig meglehetősen került témát jár körbe. Milyen volt a rendszerváltás előtti időkben homoszexuálisként élni Magyarországon. Savaria moziban lehet keresni!