Brutálisan szakított a szőke Oscar-díjas

Sokan nem lepődtek meg, amikor múlt héten kiderült, hogy másfél év együtt járás után szakított Charlize Theron és Sean Penn, pedig már el is jegyezték egymást.

Charlize-Theron-charlize-theron-7318008-1024-768

Most újabb információk kerültek napvilágra, és ezek szerint a színésznő volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak, méghozzá brutális módon: egyszerűen minden kommunikációt megszakított Penn-nel. A The Hollywood Gossip szerint ezt a módszert olyankor szokás alkalmazni, ha a másik fél valami jóvátehetetlent követ el, és nincs esély arra, hogy bocsánatot nyerjen. Mivel Penn hirtelen természetéről ismert, nem kizárt, hogy olyasmit tett, ami Theronnál teljesen kiverte a biztosítékot, ezért döntött úgy, hogy többet szóba sem áll korábbi barátjával.

Charlize Theron hamarosan gonosz királynőként tér vissza a The Huntsman című akció-fantasyban, amely a Hófehér és a vadász előzményeit meséli el. A vadászt természetesen Chris Hemsworth alakítja, és a csapatot olyan sztárok erősítik, mint Jessica Chastain és Emily Blunt. Korábban kiszivárgott, hogy a forgatás kezdete előttTheron komoly győzelmet aratott: kiharcolta, hogy az ő gázsija is 10 millió dollár legyen, mint Hemsworth-nek.

-UIP-