Chris Hemsworth recepciós lesz az új Szellemirtókban

Chris Hemsworth, a Thor sztárja recepcióst alakít az új, női főszereplőket felvonultató Szellemirtók-moziban, amit nyáron kezdenek forgatni.

_83563367_chrishemsworth-ap

Hemsworth szerepét, az ügyfélfogadó asszisztenst az eredeti, 1984-es produkcióban Annie Potts játszotta. A Paul Feig rendezésében készülő vígjátékban Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones alakítja a szellemirtó csapatot – számolt be róla a BBC News.

Hemsworth megnyeréséről a rendező Twitter-üzenetben adott hírt a sztár képét is mellékelve.

A Variety szerint az ausztrál színészt az előkészítés során már megkeresték egy másik szereppel, de azt visszautasította, mert túl kicsinek találta.

A Szellemirtók forgatása nyár végén kezdődik, a film 2016 júliusában kerül a mozikba.

_83563394_ghostbusters-composite

Az Ivan Reitman rendezte eredeti Szellemirtók csaknem 300 millió dollárt keresett világszerte. Öt évvel később a folytatását is láthatta a közönség.

Korábban úgy volt, hogy Reitman vállalja a rendezést, de tavaly visszaadta megbízását Harold Ramis, a nyolcvanas évekbeli Szellemirtó-filmek forgatókönyvírójának halála miatt, és a továbbiakban producerként vállalt részt a vígjáték elkészítésében.

Ramis mindkét produkcióban játszott, a forgatókönyveiket Dan Aykroyddal írta, aki ugyancsak szerepelt a filmben. A szellemfogó vállalkozást indító, parapszichológiával foglalkozó tudóscsapat harmadik tagját annak idején Bill Murray alakította.

 -mti-