Plázarablás és gyermekgyilkosságok

Továbbá a grófnő kegyei. Ezeket láthatjuk a héten a szombathelyi mozikban.

MV5BMTY3MjU0Nzg3N15BMl5BanBnXkFtZTgwNTE2NTE4MDE@._V1__SX1218_SY859_

A héten aztán mindenki megkapja a magáét a szombathelyi mozikban. A thriller rajongóknak itt lesz a 44.gyermek, a vígjáték kedvelőknek jön a Pláza ásza Las Vegasban végül pedig a romantikus-erotikus filmek fanjainak érkezik a Julie kisasszony. Van mit nézni!

Kétbalkezes biztos úr

A pláza ásza Las Vegasban – Még 2009-ben készítette el Kevin James a Pláza Ásza első részét. Bár a film különösen zajos sikert nem aratott, mégis csak a saját gyerekéről volt szó, így hát most jöhetett a folytatás. A filmben James nem csak a főszerepet játssza el ismét, de a forgatókönyvírói munkából is kivette a részét, a produceri teendőket pedig Adam Sandlerrel együtt vállalta be. Szóval egy újabb a közepesnél egy kicsit jobb amerikai vígjáték. A sztori egyébként röviden annyi, hogy főhősünk Las Vegasban belecsöppen egy rablásba, amit olyan kétbalkezes rendőr módjára próbál megakadályozni. Mind a két szombathelyi mozi műsorra vette.

Sorozatgyilkos nyomában

A 44. gyermek – 1953-ban a Sztálini Oroszországban felbukkan egy gyilkos, aki 10-11 éves gyerekeket gyilkol. Az esetet nyomozni kezdik, ám a politikai hatalom a kommunizmus eszméjével összeegyeztethetetlennek tartja, a gyilkosság fogalmát, így hivatalosan az esetek meg sem történtek. A Tom Hardy alakította Leo Dimitrov így kezd bele a hajszába, hogy elkapja a gyermekek, közte barátjának fia gyilkosát is. A helyszín, a kor, a szereposztás is azt sugallja, hogy ez egy nagyon ütős kis mozi lesz. Thriller rajongók, irány a Savaria mozi!

Szex a szolgával

Julie kisasszony – Egy régi vágású szerelmi viszony, áthágott szabályokkal. Ez a Julie kisasszony. Ahol az 1800-as évek végén járunk, amikor is egy inas és a ház urának lánya kikezd egymással. A dolgot még tovább bonyolítja, hogy az inas jegyese a ház szakácsnője. Így pedig a társadalmi vonalak átlépése mellett a szerelmi háromszög okozta bonyodalmak is tarkítják a történetet. A szereposztás is találó, hiszen a Jessica Chastain, Colin Farrell duó közti erotikus töltet már az előzetesben lejön. Savaria moziban lehet elcsábulni a grófnő kegyeire.