Pingvintámadás a szombathelyi mozikban

Van bőven minek örülnünk a héten. Érkezik egy nagyon ígéretes magyar film, jön a Madagaszkár pingvinjeinek egészestés kalandja és főnökök megint förtelmesek. MV5BMTUwOTc5MjUxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTgwMDQwMjE@._V1._CR3,1,1953,1073__SX1218_SY859_

Kapitány, Riko, Kowalski és a Közlegény

Madagaszkár pingvinjei – Úgy néz ki, hogy még mindig van bőven mit lefejni a Madagaszkár sorozatról. A kiválóan sikerült első rész, a kissé halványabb második etap és a rémséges harmadik rész után most hagyjuk az oroszlán, zebra, zsiráf, víziló csapatot és inkább a mellékszereplőként sikeressé vált, és egyébként saját tévé showt már kapott pingvinek kerülnek sorra. A kérdés csak az, hogy a 15-20 percben jól működő szkeccs gyáros csapat elbír-e a hátán egy 1,5 órás filmet. Én nagyon szurkolok nekik, mert igazán szórakoztatóak. Szóval Madagaszkár Pingvinjei mindkét szombathelyi moziban nyakon csíphetők.

 

Jennifer Aniston megint nimfomán

Förtelmes főnökök 2 – 2011-ben hozott formabontást a Förtemes főnökök, ami nekem is nagyon tetszett, mert valóban vicces volt. Meg amúgy is mindenki utálja a főnökét – na jó én nem – szóval ez abszolút egy olyan téma amivel a nézők könnyedén tudnak azonosulni. Mondjuk azt nem tudom, hogy konkrétan mennyit nyomott a latba, hogy Jennifer Aniston egy szexmániás MILFet hozott? A lényeg, hogy a jól sikerült film folytatást kívánt, és néhány hazai kritika szerint ez a folytatás van olyan jó, mint az eredeti. Most egyébként egy kis emberrablásos szállal van felturbózva a történet. Hmm…emberrablás, csak nem ismerős ez egy másik vígjátékból…nem! az teljesen ki van zárva. Nos, Förtelmes főnökök szintén mindkét moziban nézhető.

 

Háborús vándor

Drága Elza! – Utoljára a Nagy füzet című filmet láthatta háborús témában a magyar közönség, magyar szerzők tollából. Most itt egy újabb alkotás, ami a Második Világháború alatt játszódik. 1942-ben Lombos honvéd lemarad az Ukrajnából hazafelé tartó vonatról, pedig egyetlen vágya csak az, hogy viszontlássa nemrég feleségül vett kedvesét. Ekkor még nem is tudja, hogy igazi pokoljárás vár rá. Savaria moziban tessék keresni.