Áll a bál a Majmok bolygója körül

A Cinema City nem tudott megállapodni a forgalmazóval. Egyelőre nem lesz Forradalom a legnagyobb magyar mozihálózatban.

Egyelőre nem tudott egymással megegyezni a Magyarország legnagyobb mozi hálózatát üzemeltető CinemaCity és a Majmok Bolygója – Forradalom című filmet forgalmazó Intercom. Ez pedig azt jelenti, hogy csütörtöktől csak a „független” mozgóképszínházakban mutatják be a nyár legnagyobb durranásának ígérkező majmos mozit.

 

A Majmok bolygója egyébként csak az USA-ban 73 millió dolláros nyitányt produkált, a durranás prognózisa tehát nem alaptalan. Az egész napos találgatásokat egyébként a Cinema City saját facebook oldalán tette rendbe. Egy kicsit.

 

Tisztelt Majmok Bolygója Rajongók!

Sajnálattal olvassuk elégedetlen kommentjeiteket, hogy a fent említett filmet az eheti műsorunkban nem találtátok. Amit fontos tudni, és amit minden fórumon, ahol erről nyilatkoztunk el is mondtuk: ez nem a magyar filmrajongók vagy a helyi nézők ellen született döntés, hanem a film forgalmazója és a cégünk közötti üzleti tárgyalás jelenlegi kimenetele. Tudjuk, hogy sok látogatónknak van véleménye a témáról, sőt sok esetben elképzelése arról, hogy milyen folyamatok zajlanak a háttérben, hogyan dől el egy film bemutatása egy adott moziban, milyen feltételeket szab a mozi, vagy az adott stúdió, esetleg forgalmazó.
Ezért fontos elmondanunk, hogy több feltételezés, ami a sajtóban napvilágot látott, vagy amit a kommentelők gondolnak, mondanak, nem állja meg a helyét, nem fedik a valóságot. A Cinema City eddig is mindent megtett azért, hogy hazánkban a legmagasabb színvonalon, kép- és hangminőségben, kényelemben lehessen filmeket nézni. És ezután is így lesz.

Az említett filmmel kapcsolatban többszöri próbálkozásunk ellenére sem sikerült még megállapodást kötnünk a forgalmazóval és azon vagyunk, hogy ez sikerüljön. Ha ez időközben megtörténik, természetesen boldogan műsorra tűzzük a filmet. Amint bármilyen változás születik, ezt itt, a Facebook-on jelezni fogjuk Nektek.

Köszönjük!

 

Szóval marad nekünk a Savaria mozi, ahol egyébként megorrolva a lehetőséget délelőtti vetítéseket is beütemeztek.