Julianne Moore is szerepel Az éhezők viadala folytatásában

Szerepet vállalt Az éhezők viadala című filmsorozat kétrészes befejezésében Julianne Moore hollywoodi filmsztár.

 Julianne-Moore-julianne-moore-253295_1280_1024

A 52 esztendős Moore a BBC News értesülése szerint Alma Colin elnöknőt fogja alakítani a Suzanne Collins regénytrilógiájából készülő filmsorozat befejezésében, amelyben a főbb szerepekben az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth látható.

A disztópia befejezése A kiválasztott címmel két részben kerül majd a mozikba: az elsőt 2014 novemberében, a másodikat egy évvel később tervezik bemutatni. Ezt megelőzően a második epizód Az éhezők viadala: Futótűz címmel november 21-től látható.

Az éhezők viadala-sorozat olyan negatív utópiát mutat be, amelyben évente egyszer kamaszokat kényszerítenek arra, hogy egy élő televíziós műsorban gladiátorokként harcoljanak egymás ellen, míg csak az utolsó marad életben.

A filmsorozatot Francis Lawrence (Legenda vagyok) rendezi, a szereposztásban Phillip Seymour Hoffman és Donald Sutherland neve is olvasható.

Az éhezők viadala bemutatkozó epizódja tavaly komoly üzleti sikert aratott világszerte: összesen mintegy 700 millió dollárért (több mint 150 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

 -mti-

Hozzászólások lezárva.