Colin Trevorrow rendezi A Jurassic Park negyedik részét

A Kockázatos túra című vígjáték rendezőjére, Colin Trevorrowra bízták a Jurassic Park negyedik epizódjának leforgatását. 

A dinoszauruszos sorozat forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver írja, Steven Spielberg lesz az executive producer, a produceri munka pedig Frank Marshallra és Partick Crowleyra hárul – osztotta meg értesülését a napokban a The Hollywood Reporter online kiadása. 

A Jurassic Park első része 1993-ban került a mozikba, és a további két folytatással együtt összesen 1,9 milliárd dolláros jegybevételt hozott. Az Őslénypark című Michael Crichton-regényből Steven Spielberg rendezte meg az első filmet. 

A San Franciscóban született, 37 éves Trevorrow tavaly debütált rendezőként a Sundance független filmfesztiválon a Kockázatos túrával, amelynek főhőse, egy feltaláló azon dolgozik, hogy visszautazzon az időben.

Az új Star Wars-filmek bejelentésekor a filmes nevét sokan emlegették az űreposz hetedik epizódjának esélyes rendezőjelöltjei között. Trevorrow novemberben már elárulta a hollywoodi lapnak, hogy egy nagy dobásra készül, de az nem a Star Wars lesz, hanem egy másik erős rajongóbázissal rendelkező sorozat.

 A Jurassic Park 4. 2014 júniusában kerül a mozikba. 

-mti-