Újabb pókos lemez (DVD ajánló)

A Csodálatos Pókember ugyan csak egy lemezt kapott a DVD tokba, de régen látott tisztességes kiadvány született. 

 

Ahogy írtam már korábban van némi elmaradásom DVD fronton, hát akkor nosza rajta itt van máris a tavalyi év, az Avengers és a Batman utáni harmadik képregényfilmje, a Csodálatos Pókember. A mozikba kerülés idején meg volt a filmkritika, úgyhogy ez most ismét csak és kizárólag a szokásos kiadvány bemutató.

Külcsín 

Hát nekem valami hihetetlen módon tetszik ez a felturbózott Pókember gúnya, így a fedlap is elnyerte a tetszésem. A Pókember néz velünk szembe, a háttérben pedig a pókhálós motívum fogad, ami egyébként végigfut belső borítón is. Mert igen, itt ismét kapunk belső borítót. Hát nem szép az élet? Azért maradéktalanul nem, mert ugyan én is nagy környezetvédő vagyok, de ez az újrahasznosított logó ebben a kivitelben nagyban ront az élvezeti értéken. A három egymásba forduló nyíl ugyanis bele van maratva a tokba, így az amúgy is pókháló szaggatta kékes városkép elé még ez is befut pluszba, ami elég kaotikus összhatást kelt.

A szitázott lemez pedig mintha az előző Pókember trilógiát szeretné követni, ugyan az a fehér semmitmondó alap ugyanazzal a fekete betűkkel. Apró légypiszok a majdnem kifogástalan kiadványon.

Belbecs 

A belbecs igazi parádé. Mozgómenü, egyszerű és könnyen kezelhető menüpontokkal. Az egyes alpontokban pedig a borító mintája és grafikai világa, ötletesen köszön vissza.

Extraként megtudjuk nézi a kimaradt jelenteket, van egykét werk felvétel a kaszkadőr próbákról és Oscorp kamu felvételek. Bár csak egy lemezt kapott a legújabb Pókember mégis azt kell, hogy mondjam a mostani extrák nélküli időkben így is tisztességgel teljesít a végelszámolásban. Az alig több mint 2000 forintos árat megéri.

A fotókért a szokásos puszi Ivettemnek <3.