Fluort filmre vitték

Nem kamu, jön Fluor filmje. Itt az előzetes, meg pár infó.

http://www.youtube.com/watch?v=mP3erTdnVt0

Karácson Tamás… Kicsoda? Ja, hogy a mizus-legós! A Fluor! Dokumentumfilmünk főszereplője, az ezerarcú előadó, akire gyakran sütik rá a tinisztár bélyeget, pedig már rég nem tini és a legkevésbé sem sztár. Egy életvidám hétköznapi fazon, aki úgy váltogatja a zenei stílusokat, mint más az alsóneműjét – egyszerre a mainstream altere és az underground poppere. Ugyanolyan sokszínű, mint a baseballsapkái, és ugyanolyan lelkes, mint tizenéves korában. Sokan utálják, de sokkal többen szeretik. Van, aki hülyegyereknek tartja, más “modern kori marketing-gurunak”, aki fittyent hány az előítéletekre, és csak csinálja, ami gyermekkora óta a vágya, amire rendeltetett: rappel. Mindig. Mindenre.

Filmünk próbálja megfejteni a megfejthetetlent, a “Fluor-jelenséget”, olyan megszólalókkal, mint Nagy Feró, Papp Szabi, Soerii & Poolek, SP, Eckü, Pixa és Hajós András.

Út a székesfehérvári panelrengetegből az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb magyar slágeréig – és még azon is túl!

One response to “Fluort filmre vitték

  1. Ettől ez a gyerek még a hülyegyerek kategória. Pont ez a sikerének titka. A hülyékre, borzalmakra mindenki vevő (lásd Győzike Show, Balázs Show, stb). A hiradók is a szörnyűségekből, balesetekből élnek. Szóva Fluor Tomi a mi szeretett kisállat hírünk, 8 napon belül gyógyuló balesetünk, amiben a retro Adidas, a Viva, Bravo, meg sokan mások reklámfelületet látnak, mert ők még jobban ismerik az emberi reakciókat, mire is kattan az átlag fogyasztó.