Schwarzenegger örül a visszatérésnek

Arnold Schwarzenegger “boldog”, hogy visszatért a filmiparba a politika világából. A színész erről A feláldozhatók 2. hétfői londoni premierjén beszélt.

Sylvester Stallone 2010-es akciófilmjének folytatásában ismét feltámad a legendás akciósztárok színe-virága: Schwarzeneggeren kívül Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Jason Statham, Bruce Willis, Chuck Norris és Jet Li is szerepet kapott a zsoldosok újabb bosszúálló küldetésében – írta kedden a BBC online hírszolgálata.


A The Expendables 2 – A feláldozhatók 2. londoni díszelőadása előtt a volt kaliforniai kormányzó elmondta: úgy érzi, az élete egy nagy örömteli utazás: jól érezte magát a film világában, aztán kormányzóként és most ismét boldog, hogy visszatérhetett a filmezéshez. Akciósztár kollégáiról szólva hozzátette: míg a nyolcvanas években egymás riválisai voltak, most egy csapattá álltak össze.

Schwarzeneggerhez a vörös szőnyegen Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren is csatlakozott. A belga akciósztár hangsúlyozta, milyen élmény volt idoljaival együtt játszani.

A filmet augusztus 30-tól mutatják be a magyar mozikban.

Hozzászólások lezárva.