A Pókember megérkezett Európába

Pár nappal a tokiói világpremier után hétfő este Londonban debütál A csodálatos Pókember.

 

A háromdimenziós produkció sztárja, Andrew Garfield is részt vesz az európai bemutatón. A 28 esztendős színész a szereplőgárda további tagjai közül Rhys Ifans és Emma Stone társaságában vonul fel a brit főváros Leicester téri Odeon mozijába vezető vörös szőnyegen – közölte a The Daily Telegraph.

A Pókember-sorozat Marc Webb rendezésében született újjá. A nézők a korábbi három, Tobey Maguire főszereplésével forgatott film után most Andrew Garfield alakításában láthatják viszont Peter Parkert, akiben egy radioaktív pók harapása nyomán szuperképességek ébrednek.

Parker barátnőjét Stone játssza. A 23 éves színésznő és Garfield forgatáson szövődött bensőséges kapcsolatáról minden sztármagazin örömmel számolt be – emlékeztetett a telegraph.co.uk.

Garfield brit-amerikai szülők gyermeke, az Egyesült Államokban született, de Surreyben nőtt fel. A brit filmszakma először akkor figyelt fel tehetségére, amikor 2008-ban elnyerte a legjobb színész tévés BAFTA-díját a Boy A című filmben nyújtott alakításáért. A nemzetközi hírnevet A közösségi háló című Facebookról szóló film hozta meg neki.

A csodálatos Pókember július 14-től látható a magyar mozikban.