Harci helikopter is közreműködik a Die Hard forgatásán a fővárosban

A Magyar Honvédség egyik katonai helikopterének közreműködésével zajlik majd szerda délelőtt a Die Hard – Drágább, mint az életed című szuperprodukció forgatása a fővárosban – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.

 

A tárca tájékoztatása szerint szerda reggel 7 és 12 óra között a forgatás a következő tervezett útvonalon folyik: Budaörs repülőtér – Kelenföldi Hőerőmű – Rákóczi híd – Petőfi híd – Lánchíd – Petőfi híd – Rákóczi híd – Kelenföldi Hőerőmű ( a Lánchíd és Rákóczi híd közötti szakaszon több alkalommal, a Duna medervonalában oda-vissza).

 

A közleményben figyelmeztetnek arra, hogy a MI-24-es harci helikopter közreműködésével zajló forgatás során a forgatási útvonal közelében a lakosságot zavaró hang és zajhatásokra lehet számítani.

 

A Die Hard-sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A Die Hard – Drágább, mint az életed főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney játszik.

Hozzászólások lezárva.