A segítség sztárja is leszerződött a független Jobs-filmhez

Ahna O’Reilly is leszerződött a Steve Jobsról független produkcióban készülőfilmhez. A segítség sztárja az Apple-vezér első nagy szerelmét játssza.

 

A Variety című hollywoodi szaklap értesülése szerint O’Reilly Chris-Ann Brennan szerepét kapta, akitől lánya született a „kreatív mágusnak”. Brennan a közelmúltban egy a Rolling Stone magazinban megjelent esszében emlékezett vissza életének a fiatal, romantikus Jobsszal töltött időszakára.

A Mark Hulme produceri irányításával és finanszírozásában, Matt Whiteley forgatókönyvéből születő film forgatása hamarosan elkezdődik. A rendezői székben Joshua Michael Stern ül, a főszerepet Ashton Kutcher alakítja.

O’Reilly csak kisebb szerepekben tűnt fel, mielőtt tavaly eljátszotta Elizabeth Leefoltot A segítség című Oscar-jelölt polgárjogi drámában. Jelenleg a The Time Being és a Teddy Bears című munkái várnak bemutatásra – írta a Variety.com.

Jobs 2011 októberében hunyt el rákbetegségben. Az iPhone, az iPod és az iPad atyjáról a Sony Pictures is filmet készít, annak forgatókönyvét az Oscar-díjas Aaron Sorkin írja.